Actualitat

 • Nou camió d'entregues i serveis logístics

  Nou camió d'entregues i serveis logístics

  Airmatic ha incorporat en la seva flota de vehicles un nou camió per realitzar el lliurament i retirada d'equips. El nou camió destinat a la realització de serveis logístics, està dotat d'una grua autopropulsada controlada remotament que vas agafar en la càrrega i descàrrega de les màquines.

  Llegir més
 • Intermon Oxfam

  Intermon Oxfam

  Airmatic patrocina un dels equips que competiran en la marxa benèfica Trailwalker Intermon Oxfam.
  El recorregut d'aquest any s'iniciarà en la localitat d'Olot i es perlongara fins a Sant Feliu de Guíxols, coincidint amb la la Via Verda de Girona.

  Llegir més
 • Nova unitat mòbil d'instal·lacions

  Nova unitat mòbil d'instal·lacions

  Amb tal d'oferir el millor servei possible als seus clients en tots els àmbits, Airmatic disposa d'una nova Unitat Mòbil d'Instal·lacions. La Unitat Mòbil d'Instal·lacions s'empra per realitzar tot tipus de muntatges a casa dels clients ja que en el seu interior l'operari disposa de tot el material i eines necessàries per a això, optimitzant els moviments logístics i reduint el cost final per al client.

  Llegir més
 • Servicio nº1000 de la unidad móvil de asistencia

  Servicio nº1000 de la unidad móvil de asistencia

  La Unidad de Asistencia Móvil ha realizado su intervención número 1000 en Enero de 2018. Airmatic dispone des de hace más de 10 años de una Unidad de Asistencia Móvil dotada de un compresor de 100 CV y de todos los accesorios necesarios para atender aquellos clientes que no pueden parar su producción, en situaciones de emergencia, o deben realizar alguna prueba o ensayo en el resto de sus equipos.


  Llegir més