Productes

Filtres UD+

Els seus processos de producció i els seus productes finals depenen de la puresa de l'aire comprimit. L'aire comprimit sense tractar pot ocasionar greus danys i provocar una seriosa degradació del rendiment. Per protegir la seva maquinària, equips i processos, Airmatic li ofereix una gamma completa d'innovadors solucions de filtració per satisfer les seves necessitats específiques. A diferència de les tecnologies disponibles actualment, la tecnologia de filtrat Nautilos millora enormement l'eficiència energètica sense afectar al rendiment ni a la fiabilitat del filtrat. Els primers filtres que utilitzen aquesta innovadora tecnologia són els filtres UD+. Aquests filtres combinen dos passos de filtrat en un, la qual cosa els permet satisfer els requisits d'alta qualitat de diverses aplicacions i oferir una varietat d'importants avantatges: 

  1. Reducció de la caiguda de pressió del 40%: Els filtres UD+ ofereixen una reducció significativa de la caiguda de pressió i una eficiència de filtrat capdavantera de la seva classe.
  2. Aire Pur: La qualitat d'aire és igual a l'obtinguda si s'utilitzen dos filtres de línia, gràcies al paquet de filtrat més gruixut dels filtres UD+.
  3. Estalvi d'Energia: Una caiguda de pressió un 40% menor que la combinació convencional DD+/*PD+ resulta en una eficiència energètica un 40% superior.
  4. Estalvi d'Espai: El concepte de filtrat dos en una redueix l'espai i la complexitat de la instal·lació, la qual cosa fa els filtres UD+ siguin especialment adequats per a aplicacions en les quals el especio té una importància fonamental.
  5. Estalvi de Diners: Instal·li filtres UD+ per beneficiar-se d'un estalvi de cost significatiu en comparació dels filtres convencionals.

Games de Centres de Mecanitzat

Els nostres productes

PRO-MASTER

Centres de mecanitzat HOLZ-HER Sèrie PRO-MASTER Potència reflectida i compra rentable

DYNESTIC

Centres de mecanitzat HOLZ-HER Sèrie DYNESTIC L'accés perfecte a la tecnologia NESTING

NEXTEC

Fabriqui els seus mobles personalitzats en NOMÉS TRES PASSOS

EVOLUTION

La solució única, precisa i compacta