Productes

OptiCut 200

El tall de llargs rendible està garantit amb l'alta precisió de la sèrie OptiCut 200 de la DimterLine. Amb la finalitat d'aconseguir un valor màxim, les trossejadores d'optimització de la sèrie OptiCut 200 no solament sanegen defectes, sinó que també calculen les combinacions de longituds ideals a partir de les longituds fixes disponibles de la llista de talls. Per tant, sempre s'aconsegueix un rendiment màxim de la fusta i/o el valor més alt de material. Els llargs destinats a l'assembli tipus finger joint s'integren plenament en l'optimització i poden classificar-se fins a 8 qualitats diferents de fusta. La fusta solament haurà de marcar-se i inserir-se en l'alimentació de la màquina. La guia de línia horitzontal facilita significativament aquest pas de treball. Certament, també és possible integrar una detecció de defectes totalment automàtica (escàner) en la línia de tall.

En la gamma DimterLine, tant el model universal OptiCut 200 com la poderosa OptiCut 200 Elite o bé la OptiCut 200 Exact dissenyada per a la màxima precisió ofereixen l'optimització total en l'estàndard. La seva dinàmica excepcional està garantida per les escasses masses en moviment i per un sistema d'accionament intel·ligent. La sèrie OptiCut li ofereix màquines innovadores desenvolupades per l'especialista en trossejadores juntament amb la tecnologia de control i el programari més moderns - tot d'un mateix fabricant.

Totes les màquines de la sèrie OptiCut 200 de la DimterLine es poden utilitzar fàcilment a través del terminal OptiCom. Creï la seva llista de tall i llest! Seguretat de funcionament garantida, fins i tot en condicions extremes. Un avantatge addicional: els posseïdors d'una OptiCut de la DimterLine es beneficien del servei integral d'un fabricant experimentat i de la seguretat gràcies a la presència de WEINIG a tot el món.

Més informació
OptiCut 200

Accés perfecte al trossejament enfocat en el rendiment

OptiCut 200 Elite

Major potència per al trossejament enfocat en el rendiment

OptiCut 200 Exact

Primera elecció per a la major precisió

OptiCut 200 Extreme

Unitat potent per al màxim rendiment

  • Trossejat sense restriccions de fustes de grandària insuficient, tortes i corbades

Games de Finger Joint

Els nostres productes

Equips d'ensamblatge tipus finger joint per a fusta curta

Inalcanzables en totes les classes de rendiment, gràcies al sistema modular

Equips per a fusta de construcció

Solucions per a la fusta de construcció - qualitat per a tots els rendiments

Instal·lacions compactes

Fabricació de fusta de construcció en l'espai més reduït

Equips per a taules individuals

La classe real en el sector de la fusta llarga

Premses contínues

La seva premsa per a gairebé tots els productes de fusta encolada