Compressors VSD+

Amb el seu innovador disseny vertical, el GA7-90VSD+ representa una fita revolucionària en la indústria dels compressors. Ofereix l'accionament de velocitat variable de sèrie, un motor compacte i un espai de sòl mínim gràcies al seu disseny i la tecnologia de iPM (imant permanent). El GA7-90VDS+ redueix el consum d'energia en una mitjana del 50%, amb uns temps productius garantits fins i tot en les condicions de treball més difícils. El GA7-90VSD+ és el compressor d'aire del futur. Marcarà les pautes dels propers anys, situant-se com a líder de la indústria de l'aire comprimit aportant els següents beneficis: 

  1. Innovació: En lloc del disseny horitzontal que ocupa més espai, el nou Ga7-90VSD+ té una compacta disposició vertical. Aquest disseny estalvia un valuós espai i facilita l'accés per a manteniment.
  2. Eficiència: Per terme mitjà, els nous compressors VSD+ ofereixen un requisit d'energia específica (SER) un 15% menor que els models Ga VSD actuals. A més, ofereixen un augment de fins a un 12% de l'aire lliure subministrat (FAD) en tota la gamma.
  3. Fiabilitat: Sota manteniment: menys components, més temps productiu. I sense preocupacions; el GA7-90VSD+ s'ha provat extensament en proves de camp i combina les tecnologies i components òptims.
  4. Intel·ligència: El GA7-90VSD+ ofereix un disseny elegant i revolucionari amb una grandària altament compacta. L'usar un menor nombre de components i una llista d'opcionals limitada, les característiques del model estàndard són les millors actualment disponibles al mercat.

Games de Xapadores de cantells

Els nostres productes

STREAMER

Alta tecnologia en un espai mínim i una gamma de prestacions molt convincent

AURIGA

El nou estàndard per al fuster professional

SPRINT

Competència superior en el xapat de cantellss

ACCURA

Precisió i funcionalitat al 100 %

LUMINA

LTRONIC per a juntes invisibles perfectes amb cants làser