Actualitat

 • Airmatic esponsoritza la celebració del centenari de la Unió Ciclista de Sabadell

  Airmatic esponsoritza la celebració del centenari de la Unió Ciclista de Sabadell

  •        Airmatic, amb motiu del centenari de la Unió Ciclista de Sabadell, ha fet una aportació econòmica per fomentar la rellevància de l’entitat i promoure el sorgiment de nous professionals del món ciclista.

  La Unió de Ciclistes de Sabadell portarà a terme durant aquest 2022 i pròxim 2023, diversos actes i activitats per retre homenatge a les persones que han passat per l’entitat i donar-se a conèixer a la ciutat fomentant la cohesió i integració social, projectant a Sabadell com a ciutat esportiva referent del país.

  Des d’Airmatic s’ha volgut donar suport al seu objectiu i propòsits fent un donatiu per commemorar el seu centenari.

  Per descobrir totes les activitats de la Unió Ciclista de Sabadell es pot visitar el seu lloc web: http://www.uniociclistasabadell.com/

  Llegir més
 • Per què a l'estiu els compressors incrementen la seva càrrega de treball?

  Per què a l'estiu els compressors incrementen la seva càrrega de treball?

  A més temperatura de l'aire a l'entrada del compressor, menor és la densitat de l'aire i per tant menor és el cabal entregat. Per aquest motiu a l'estiu els compressors incrementen la seva càrrega de treball entre un 10 i un 15%. 

  Llegir més
 • Nou elevador articulat per a projectes a mida

  Nou elevador articulat per a projectes a mida

  Amb la incorporació del nostre elevador, ampliem les possibilitats de treball i dotem d'un valor afegit els serveis de manteniment, reparació i instal·lació d'equips d'aire comprimit. 

  Llegir més
 • L'aire comprimit en el sector alimentari

  L'aire comprimit en el sector alimentari

  A la industria d'alimentació i begudes, els responsables de qualitat prefereixen treballar amb Aire Comprimit Excent d'Oli. Els compressors excents d'oli Atlas Copco son la solució més segura per als processos que requereixen d'alts nivells de puressa. 

  Llegir més