Nou elevador articulat per a projectes a mida

Nou elevador articulat per a projectes a mida

Seguint la nostra filosofia de millora continua i d'adaptació a les necessitats particulars de cada client, recentment hem incorporat a la nostra flota de vehicles un elevador articulat elèctric per a donar suport al nostre equip de tècnics instal·ladors. 

Aquesta nova eina ens aportarà una major autonomia i agilitat per fer front a qualsevol treball d'instal·lació de xarxa de tuberies d'aire comprimit, gasos, buit o aigua freda de processos, de la manera més ràpida i segura possible a casa dels nostres clients. 

Gràcies a les seves prestacions en un xasis compacte, molt maniobrable i de fàcil maneig, podem donar servei a qualsevol tipus d'instal·lació salvant grans alçades i obstacles. Per altra banda, la gran versatilitat del nou elevador d'Airmatic ens permet utilitzar-lo tan en interior com exterior. 

Amb la incorporació del nostre nou elevador millorem l'equipació dels nostres tècnics instal·ladors, ampliem les possibilitat de treball i aporte un major valor afegit al nostre servei d'instal·lacions. 

img5

img2

img4