Transmissió directa - LE/LT

Els compressors de pistó LE d'Atlas Copco son la solució perfecta per a qui requereixi un compressor d'alt rendiment i durabilitat. El seu disseny en V permet una millor refrigeració dels cilindres i una major càrrega de treball. Estan fabricats en aleació d'alumini amb silici i magnesi, el que confereix propietats de major disipació térmica i major resistencia. La seva valvuleria patentada com un disc flexible d'acer inoxidable, elimina les tipiques molles d'apertura i tancament i elimina potencials averies, i permet un major recorregut del pisó en cada fase de compressió, el que es tradueix en una major caudal de sortida amb menor potencia. 

El compressor LE, compressor alternatiu d'una etapa amb pressió màxima de 10 bar, i el LT, compressor alternatiu de dos etapes, amb una presió màxima de 15, 20 o 30 bar, generen un aire de qualitat a les temperatures de funcionament més baixes de la industria i amb el mínim d'arrossegament d'oli.

Fiabilitat excel·lent

  • Diseny únic i resistent, amb materials de qualitat, que asseguren una dil·latada vida útil.
  • Un ventilador diseñat per aconseguir un fluxe d'aire de refrigeració òptim, que a mes equilibra el compressor per a reduïr les vibracions. 

Baixos costos de funcionament

  • Utilització de components de gran durabilitat per aun millor rendiment. 
  • Sistema d'arrancada/parada en lloc de càrrega/descàrrega

Manteniment sencill

  • Tots els components i punts de servei són fàcilment accesibles

Compacte

  • El bloc compressor està acoplat directament al motor i fabricat amb materials lleugers, aconseguint una refrigeració excel·lent i una fàcil integració en espais reduïts. 

 

 

LE_LT_WEB Automan Silenced - Original_low

 

 

Més informació