Responsabilitat Social Corporativa

Unicef Multiplica per la Infància

Airmatic col·labora anualment amb el programa Multiplica per la Infància d'Unicef. El qual té com a objectiu la construcció d'escoles i oferir un ensenyament de qualitat a nens de països subdesenvolupats. Donis de 2005 Multiplica per la Infància ha ajudat a més de 30 milions de nens de 13 països diferents. En Airmatic estem compromesos amb una educació de qualitat com a mitjà per ajudar a sortir de la pobresa i construir una societat més sana i sòlida.

Oxfam Trailwalker

Airmatic és un dels patrocinadors de la carrera de 100km Oxfam Trailwalker . Aquesta marxa es realitza de forma anual i tota la recaptació aconseguida és destinada a projectes seleccionats per Intermon Oxfam. L'objectiu de la Trailwalker és recaptar fons per a projectes de cooperació, ajuda humanitària, comerç just i sensibilització en més de 90 països. Des de la seva primera edició a Espanya (2011) ja han participat en l'Intermon Oxfam més de 2.400 i s'han recaptat més de 5 milions d'euros.
 

Formant als joves

Des de 1999 Airmatic ve apostant per la incorporació de l'última tecnologia a les escoles d'ensenyament tècnic superior. Prova d'això, és que en aquest mateix any Airmatic va ser l'encarregada de realitzar la primera formació específica en CNC a tots els docents de les Escoles Industrials de la Generalitat de Catalunya. Actualment aquests docents són els responsables de la formació de les noves generacions.

Airmatic desenvolupa una labor formativa amb els joves que estan estudiant Formació Professional per incorporar-se al sector de la fusteria. 
Per a això, posem a la disposició de diversos centres formatius l'última tecnologia a nivell productiu perquè els joves fusters es familiaritzin amb ella i s'incorporin amb garanties a un mercat cada vegada més competent i exigent.