Monitorització

Qualsevol procés industrial té almenys dos criteris pels quals es mesurarà la seva eficiència:

  • Es desenvolupa sense interrupcions?
  • Es realitza al menor cost possible ?


Una alta disponibilitat o un baix cost de producció no són fruit de l'atzar. Es necessiten enginyers experts per a dissenyar els processos i les instal·lacions, i equips sofisticats per a la seva realització.

Però la cosa no acaba a l'accionar l'interruptor d'arrencada. És necessari un control precís les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, reaccionant adequadament els canvis ambientals o als paràmetres de funcionament. És imprescindible un control coordinat de tot l'equip. El mateix succeïx amb el sistema d'aire comprimit, és a dir, podem aconseguir la major disponibilitat i el menor cost d'operació mitjançant control local, central i monitoratge. 

 
Monitorització remota. Gestió mitjançant mesures.
Fins i tot la més petita interrupció de la producció és una cosa totalment inacceptable, per al que qualsevol problema potencial ha de ser corregit abans que es manifesti.
 
Però com ho sabem? Com podem actuar a temps per a evitar una pèrdua de producció?
Atlas Copco
li acosta la sala de compressors al despatx de la seva empresa o qualsevol part del món. O si ho prefereix a la nostra oficina, perquè poguem vigilar el seu subministrament d'aire comprimit i intervenir de forma proactiva.
 
Un compressor on-line pot marcar la diferència.
 
DSC_8296