Actualitat

 • Video - Instal·lació i posada a punt d'un Magatzem Intel·ligent Grundner

  Video - Instal·lació i posada a punt d'un Magatzem Intel·ligent Grundner

  Els Magatzems Intel·ligents Grundner d'Airmatic ofereixen una automatització perfecta i intel·ligent que li permet no només optimitzar els treballs amb els mínims moviments guanyant eficiència i rentabilitat, sinó també aprèn a mesura que va adquirint experiència de treball. Quantes més hores de feina porta, més intel·ligent i eficient es torna. 

  Llegir més
 • EMEDE aposta per un magatzem intel·ligent GRUNDNER per optimitzar y augmentar la seva productivitat

  EMEDE aposta per un magatzem intel·ligent GRUNDNER per optimitzar y augmentar la seva productivitat

  Davant l'exigència d'un moble cada cop més pesonalitzat, EMEDE ha apostat per un magatzem intel·ligent GRUNDNER per optimitzar i augmentar la seva productivitat. 

  Llegir més
 • Cola PUR, acabats perfectes

  Cola PUR, acabats perfectes

  La cola PUR o Poliuretà Reactiu és la solució perfecta per aconseguir una qualitat superior i un acabat òptim en qualsevol treball d’encolat. Les seves propietats la converteixen en una de les coles mes versàtils del mercat, sent la millor per aconseguir la junta zero en treballs d’encolat de cantells.  

  Llegir més
 • Sistema Glu Jet de HOLZ-HER, per a juntes invisibles perfectes

  Sistema Glu Jet de HOLZ-HER, per a juntes invisibles perfectes

  La tendència de les juntes invisibles o junta zero a la industria i en el comerç és imparable i tot el mon vol beneficiar-se del seu aspecte sofisticat, "com si el cantell i el tauler es fonguéssin en una sola peça". Amb el sistema d'injecció patentat de HOLZ-HER, s'aconsegueix la junta invisible del cantell, equiparant el resultat final a l'encolat amb tecnologia làser. Només és possible diferenciar entre ambdues tecnologies amb una lent d'augment. 

  Llegir més