Productes

OptiCut 450

La sèrie OptiCut 450 de la DimterLine proporciona trossejadores d'optimització d'alta velocitat per a tots els requisits industrials. Faci la seva elecció del nostre programa OptiCut, de la màquina més senzilla a la solució completament automatitzada. Posicionar, trossejar i classificar a tota velocitat - per a un màxim rendiment de la fusta. Les empreses modernes necessiten elevats rendiments quan es tracta de tallar llargs fixos, sanejar defectes i optimitzar. Aquestes màquines no solament són les més ràpides, sinó que representen a més la més alta fiabilitat, precisió i facilitat d'ús. Instal·li la seva màquina i beneficiï's d'una rendibilitat immediata pel trossejat d'alt rendiment en funcionament continu - gràcies a les màquines DimterLine del líder en tecnologia. 

La sèrie OptiCut de la DimterLine li ofereix enginyeria innovadora de l'especialista en trossejadores juntament amb la tecnologia de control i el programari més moderns - tot d'un mateix fabricador. Una de les àrees d'aplicació més interessants de les trossejadores d'optimització d'alt rendiment és la integració en les instal·lacions de trossejament totalment automàtiques amb detecció automàtica dels defectes i qualitats dels productes d'entrada. La OptiCut pot créixer amb les necessitats dels usuaris. L'expansió i el reequipament són possibles a tot moment. Un avantatge addicional: els posseïdors d'una OptiCut de la DimterLine es beneficien del servei integral d'un fabricant experimentat i de la seguretat gràcies a la presència de WEINIG a tot el món.

El concepte innovador de màquina dels models d'avançada de la sèrie OptiCut 450 de la DimterLine permet velocitats d'avanç de fins a 550 m/min. Frenar per al posicionament exacte, i després arribar a la velocitat màxima novament ocorre amb una acceleració màxima de 50 m/s². En comparació, un bòlid de la formula 1 necessita solament per a l'acceleració 3 vegades aquest temps. Per a un tall es requereixen tan sol 0,085 segons – un obrir i tancar d'ulls!

OptiCut 450

Potència màxima per a l'ús universal

Detalls OptiCut 450
OptiCut 450 XL

Trossejar seccions transversals extremadament grans - en temps rècord

OptiCut 450 Quantum

Referència absoluta - la serra de trepar d'optimització més ràpida del món

OptiCut 450 FJ+

Referència absoluta - la trossejadora d'optimització més ràpida del món per a aplicacions d'encaix tipus finger joint