Productes

Hydromat

Les planejadores d'alta velocitat de WEINIG ofereixen un rendiment extremadament elevat. En un temps curtíssim convertiran una pila enorme de fusta en moltes piles de peces de treball de primera qualitat.
La sèrie d'alta velocitat és una sèrie de primeríssima qualitat quant a disseny i fabricació. És robusta, sòlida i summament potent en el sector d'alt rendiment. Això significa, raspallar i perfilar a velocitats d'avanç de fins a 800 m/min. Amb superfícies increïblement netes. Tan perfectes que molts fins i tot s'estalvien l'escatat.
Les màquines d'alta velocitat de WEINIG també són sinònim d'una producció econòmica tant de sèries grans com a petites. A això cal afegir l'elevada seguretat que compleix les normes més exigents, un maneig summament confortable i, naturalment, el servei punta del líder mundial. Què és el que vostè exigeix? Decideixi-ho vostè mateix! Seleccioni la seva màquina d'un programa orientat a les aplicacions. Des del model bàsic, la Hydromat 3500, fins a la unitat de potència, la Hydromat 6000. I, a l'entorn de la màquina li instal·lem els equips necessaris per a la seva producció individual: sistemes d'automatització, eines, sistemes de mesurament, dispositius d'ajust i perfiladoras/esmoladors d'eines. Tot d'una sola mà.

Hydromat 45

La planejadora robusta per a grans dimensions

  • Transport segur de peces i una gran suavitat de marxa gràcies a un sistema d'avanç ben concebut
  • Posicionament ràpid i exacte de les clavegueres mitjançant eixos controlats per CNC i de l'avanç mitjançant clavegueres roscats de boles rodants
  • Superfícies d'alta qualitat gràcies a les clavegueres de primera qualitat per a eines hidrocentrants
  • Intervals llargs entre els canvis d'eines gràcies a les grans carreres d'ajust de les clavegueres horitzontals
  • Bon aprofitament de la fusta gràcies a les clavegueres verticals flotants per a una arrencada d'encenalls reduït

Detalls Hydromat 45

Games de Serres circulars

Els nostres productes

UniRip

Sierra circular múltiple amb Quickfix

VarioRip

Sierra circular múltiple amb un màxim de 2 fulles de serra ajustables

ProfiRip

Serres múltiples d'alt rendiment per a tota classe d'exigències

FlexiRip

La serra circular longitudinal per a talls flexibles