Serres optimitzadores

Vostè produeix peces individuals o sèries? I a més porta a terme amb major freqüència comandes que es repeteixen? Llavors vostè perd massa temps realitzant manualment el tall de llargs, atès que contínuament ha d'estar reajustant la seva serra circular de taula per als talls de llargs i d'amples i, les seves serres de tall són molt poc pràctiques, ja que cal ajustar els topalls, efectuar el posicionament i realitzar el tall a mà. I precisament això és el que és extremadament perillós, doncs vostè té la mà en l'àrea de tall. Aquesta és la raó per la qual són cada vegada més els països, en els que estan prohibit utilitzar les serres de tall sota la taula accionades per pedal.
 
En canvi, les serres de tall automàtiques faciliten el treball, disposen d'una enorme potència i ofereixen un molt alt grau de seguretat: l'avanç, el posicionament i el tall- tot això es realitza sense esforç i de forma automàtica, fins i tot si es tracta de peces de treball difícils de manipular i pesades.

  Games de Serres optimitzadores

  Els nostres productes

  OptiCut S 50

  Tronçadores d'optimització amb empenyedor de posicionament: accés perfecte al trossejament automàtic en l'artesania i la indústria

  OptiCut S 90

  Espectre d'aplicacions infinit i gran productivitat combinats en una sèrie

  OptiCut 150

  Construïda per al trossejament automàtic - del tipus que sigui

  OptiCut 200

  Potent concepte per un trossejat rendible, orientat en el rendiment

  OptiCut 450

  Concepte altament eficient per a una dinàmica i un rendiment màxims en funcionament continu