Airmatic des de 1977

Sobre nosaltres

Airmatic S.A. Al vostre servei, oferint les millors solucions des de 1977.

Fundada a Sabadell, Airmatic S.A., s’ha consolidat com líder en Solucions industrials d’Aire Comprimit, Buit, Refrigeració Industrial i Generació de Gasos, així com a , Maquinària, Tecnologia i Software per al sector de la Fusta . Addicionalment, no només ens dediquem a la venda d’equips, sinó que també proporcionem una completa experiència de servei. Inclou des de la identificació de necessitats i àrees de millora, fins a trobar la solució tècnica òptima, la instal·lació i l’optimització contínua del seu funcionament i servei postvenda.

Pel que fa als nostres clients, la seva satisfacció és primordial. Per això, no sols venem productes; ens comprometem a ser el teu aliat tecnològic i de confiança. Per a això, t’oferim l’assessorament i la formació contínua que necessitis, assegurant que estiguis sempre al capdavant de les últimes innovacions en la indústria.

D’altra banda, estem orgullosos de treballar amb marques líders en el sector i comptem amb un equip de més de 60 professionals altament capacitats i compromesos amb l’èxit dels nostres clients. Cada dia, els membres del nostre equip s’esforcen per a brindar un servei òptim i d’alta qualitat.

Els nostres valors

Experiència i coneixement

Responsabilitat: Qualitat i fiabilitat

Innovació

Innovació

Experiència i coneixement

Amb anys d'experiència en el sector, hem adquirit un coneixement especialitzat que és fruit del nostre profund compromís amb la professió. Aquesta base ens permet guiar als nostres clients amb confiança i eficàcia, oferint solucions provades i portant nostra expertícia en cada projecte.

Responsabilitat:
Qualitat i fiabilitat

Airmatic ha crescut com a empresa fiable i professional, generant la màxima confiança en els clients. Ens esforcem per oferir productes i serveis d'excel·lència,i actuem amb integritat i consciència per a garantir que els nostres clients obtinguin resultats que els permeti augmentar i millorar la seva productivitat i optimitzant costos.

Innovació

Estem compromesos amb la revisió contínua dels nostres processos i productes per a garantir que compleixen amb els estàndards més exigents. Sempre ens mantenim a l'avantguarda, investigant noves tecnologies i mètodes, per a brindar solucions innovadores als nostres clients.

Adaptació Orientada
al client

Per a nosaltres, cada client és únic. Ens acurem a escoltar i comprendre les seves necessitats, proposant solucions reals i alternatives millora adaptades als seus requeriments, buscant la seva completa satisfacció.

Responsabilitat Social
Corporativa d' Airmatic

En Airmatic, reconeixem i valorem la importància de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) com un pilar fonamental en el nostre acompliment empresarial. Per aquesta raó, ens comprometem a participar en iniciatives que generin un impacte positiu en la societat i el medi ambient.

Els nostres Principals Compromisos:

Fomentem un creixement professional continu i oferim formació especialitzada. A més, promovem un ambient laboral inclusiu que potencia les capacitats del nostre equip.

Els nostres projectes estan dissenyats mantenint un ferm compromís amb els principis de productivitat, eficiència energètica i seguretat.

Ens adherim a les demandes dels nostres clients, lleis, reglaments i destaquem pel nostre compromís amb l’excel·lència aplicada a totes les polítiques internes de Airmatic.

Estenem la nostra ètica i valors de RSC als nostres col·laboradors i proveïdors, buscant alinear-los amb el nostre compromís de responsabilitat corporativa.

Sistema de
Gestió integrat d' Airmatic

Airmatic opera sota un sistema de gestió rigorós i complet, i destaca pel seu compromís indestructible amb l’excel·lència. A més, som l’única companyia independent en els nostres sectors que ha adquirit i mantingut les tres certificacions ISO durant més de 20 anys.
Aquesta trajectòria demostra el nostre compromís sostingut amb els més alts estàndards de qualitat i eficiència, tot conformi amb les següents normes:

logo de la certificació ISO 9001 obtinguda per Airmatic

UNE-EN-ISO 9001

Assegurem l’excel·lència en cada procés i servei, destacant la nostra certificació sota aquesta norma.

Logo de la certificació ISO 14001 obtinguda per Airmatic

UNE-EN-ISO 14001

Estem compromesos amb pràctiques ecològiques, treballant per minimitzar residus i adoptar enfocaments sostenibles en totes les nostres operacions.

Logo de la certificació ISO 45001

UNE-EN-ISO 45001

La nostra prioritat és garantir la integritat del nostre equip, tenint com a meta zero accidents i promovent un ambient laboral segur.

Notícies sobre Airmatic

Contacta amb Airmatic