Segon camió grua: Nova aposta logística en Airmatic

fachada de Airmatic con los dos camiones con grúa.

En Airmatic apostem per la logística pròpia amb un segon camió amb grua hidràulica que facilitarà el transport i els lliuraments de tots els nostres equips.

Consolidada com a líder en Solucions industrials d’Aire Comprimit, Buit, Refrigeració Industrial i Generació de Gasos, i en Maquinària i Programari per a la fusta, en Airmatic destaquem, en més de 45 anys de trajectòria, per proporcionar una experiència de servei completa.

Entre el nostre inigualable servei logístic propi, en Airmatic comptem amb una flota de més de 15 furgonetes tècniques, una unitat mòbil d’assistència i dos vehicles taller amb el seu especial elevador i transportador de tubs. A més, també disposem de dos camions grua, sent, el segon, la nova adquisició i una gran aposta de la companyia.

El nou camió grua, de dimensions més reduïdes, aquesta igualment equipat amb una avançada grua autopropulsada que es maneja de manera remota. També disposem d’una plataforma de càrrega posterior especialment dissenyada per a albergar una àmplia varietat de màquines i accessoris. La seva alta capacitat permet transportar tot el necessari per a les instal·lacions en un sol viatge. La qual cosa permet optimitzar els processos logístics i beneficiant directament als clients en reduir temps i la complexitat de les operacions in situ.

A més, comptem amb personal específic, altament qualificat logística i especialitzat en la instal·lació i posada en marxa de les màquines lliurades. Això assegura que els equips no sols siguin transportats de manera segura, sinó que també estiguin llestos per a operar tan aviat com arribin al seu destí. Disposar de tots els recursos necessaris per a no dependre de tercers ha estat sempre una de les obsessions i un dels valors afegits de la companyia. L’objectiu és evitar contratemps i no dependre de serveis externs per a poder assegurar solucions logístiques més eficients i efectives per als clients.

Compartir:

Totes les notícies