Sobre Nosaltres

Història de l'empresa

Airmatic S.A. va ser creada a Sabadell en 1977 com a especialista en tot tipus de solucions per al sector de la fusta. Ofereix solucions globals que van des del subministrament de l'equip a la seva instal·lació i el posterior servei post-venda, donant un servei completament integral i personalitzat.

La nostra raó de ser es basa a donar el millor servei al client, per això ens comprometem a donar-li un assessorament i formació contínua perquè estigui degudament equipat.
Airmatic explica entre les seves representades amb les companyies capdavanteres en la seva especialitat i el seu equip humà de 40 professionals compromesos amb l'èxit dels seus clients. Treballa cada dia per oferir-los un assessorament i servei de qualitat.
En els seus més de 5000m² d'instal·lacions al polígon Ca Roqueta de Sabadell es concentren els serveis de taller, serveis d'exposició permanent, oficines, magatzem d'equips i recanvis i servei post-venda.

Experiència

Més de 40 anys assessorant a professionals del sector de la fusta

Sistema de gestió integrat

Airmatic té implantat un Sistema de Gestió Integrat de Qualitat, Medi ambient i Prevenció de Riscos Laborals segons les normes UNE-EN-ISO 9001, 14001 i OHSAS 18001 respectivament.

Més Informació