A la industria d'alimentació i begudes, els responsables de qualitat prefereixen treballar amb Aire Comprimit Excent d'Oli. Els compressors excents d'oli Atlas Copco son la solució més segura per als processos que requereixen d'alts nivells de puressa. 

" />
L'aire comprimit en el sector alimentari

L'aire comprimit en el sector alimentari

A la industria d'alimentació i begudes, els responsables de qualitat prefereixen treballar amb Aire Comprimit Excent d'Oli. Els compressors excents d'oli Atlas Copco son la solució més segura per als processos que requereixen d'alts nivells de puressa. Sense oli, no hi ha risc de contaminació ni de productes insegurs; assegurem la inocuitat de l'aire comprimit i la qualitat alimentària. 

Els compressors certificats clase 0 per TÜV segons ISO 8573-1, son els adequats per aplicacions de transport neumàtic, fermentació, barreja, selecció, envassat, neteja, instrumentació, etc

Amb una xarxa de distribució d'aire comprimit en bon estat, evitarem l'arressegament de partícules d'òxid i bruticia. I si reduïm el contingut d'humitat, evitarem la proliferació de microorganismes. 

En cas d'utilitzar compressors lubricats, son necessàries mesures de protecció: 

  • Lubricants de compatibilitat alimentària
  • Filtres coalescent per filtrar oli i partícules
  • Filtres de carbó actiu per absorvir olors
  • Filtres de pols

Molts clients confien ja en el nostre servei AIR QUALITY SERVICE, que identifica la quantitat d'humitat, oli i partícules sòlides en el fluxe de l'aire comprimit i evalua fins  a quin punt la quantitat d'aquests contaminants afecten a la qualitat de l'aire que es requereix per al seu procés productiu. 

 

 

atencion cliente_airmatic

 Contacti amb nosaltres i l'informarem de tots els detalls, o concerti una visita amb els nostres tècnics especialistes. :