Productes

FlexiRip

La serra circular longitudinal per a talls flexibles - des dels negocis d'artesania fins a la producció industriel en sèrie

  • Eficient i potent
  • Aprofitament òptim de la fusta
  • Concepte de seguretat integral
  • Integrable en línies de tallConstrucció de màquines innovadora

FlexiRip JrionLine

L'autèntica Jrion de WEINIG per a aplicacions universals tant en les petites i mitges empreses com en les grans. En tot lloc on es tallen taules, taulons o taulers, la FlexiRip s'ha guanyat un renom com a serra circular de tall longitudinal eficient i flexible. Els clients aprecien sobretot la seva gran flexibilitat, l'aprofitament òptim de la fusta i el seu maneig per un sol operari. FlexiRip: La solució quan d'ocupació universal es tracta! A part de la fusta massissa es poden tallar molts altres materials, per exemple el plàstic, l'alumini i una varietat de diferents classes de taulers.
La FlexiRip es concep amb una longitud de tall i una amplària útil adaptades a les dimensions de les seves peces de treball. El maneig és fàcil: Col·locar la peça sobre la taula de la màquina, alinear i accionar el tall a través del pedal! En deixar anar el pedal, la fulla de serra escamoteja i retrocedeix a la seva posició inicial. L'avanç de cort es pot ajustar finament i en continu de 0 a 80m/min.

Detalls FlexiRip JrionLine

Games de Centres de Mecanitzat

Els nostres productes

PRO-MASTER

Centres de mecanitzat HOLZ-HER Sèrie PRO-MASTER Potència reflectida i compra rentable

DYNESTIC

Centres de mecanitzat HOLZ-HER Sèrie DYNESTIC L'accés perfecte a la tecnologia NESTING

NEXTEC

Fabriqui els seus mobles personalitzats en NOMÉS TRES PASSOS

EVOLUTION

La solució única, precisa i compacta