Serres circulars

El tall a l'amplària és clau en la transformació de la fusta massissa, ja que l'optimització de tall és sinònim de minimització de costos. Ja sigui en la fabricació de llistons i fusta raspallada, com unitat de cort per a la producció de tauler alistonat, o per a l'optimització de la fusta, el que significa elevada productivitat i un excel·lent aprofitament de la fusta.
 
Gran senzillesa de maneig, mínim temps de preparació i òptima rendibilitat. Com a serra optimizadora o com a serra múltiple convencional, la seva gran varietat d'aplicacions la converteix en la serra ideal per a totes les empreses; des de la fusteria interior, la indústria del moble i la fabricació de taulers de fusta massissa fins a les serradores.
 
Avui dia, la principal procupació consisteix en obtenir una major flexibilitat de les màquines, així com sistemes intel·ligents. Proporcionem els conceptes adequats. Els excel·lents componentes de sistema permeten realitzar treballs continus amb un alt nivell. A més d'oferir productes estàndard realitzem solucions a mida per a tota classes de rendiment. 

Més informació

Games de Serres circulars

Els nostres productes

UniRip

Sierra circular múltiple amb Quickfix

VarioRip

Sierra circular múltiple amb un màxim de 2 fulles de serra ajustables

ProfiRip

Serres múltiples d'alt rendiment per a tota classe d'exigències

FlexiRip

La serra circular longitudinal per a talls flexibles