Productes

FlexiRip

La serra circular longitudinal per a talls flexibles - des dels negocis d'artesania fins a la producció industriel en sèrie

  • Eficient i potent
  • Aprofitament òptim de la fusta
  • Concepte de seguretat integral
  • Integrable en línies de tallConstrucció de màquines innovadora

FlexiRip JrionLine

L'autèntica Jrion de WEINIG per a aplicacions universals tant en les petites i mitges empreses com en les grans. En tot lloc on es tallen taules, taulons o taulers, la FlexiRip s'ha guanyat un renom com a serra circular de tall longitudinal eficient i flexible. Els clients aprecien sobretot la seva gran flexibilitat, l'aprofitament òptim de la fusta i el seu maneig per un sol operari. FlexiRip: La solució quan d'ocupació universal es tracta! A part de la fusta massissa es poden tallar molts altres materials, per exemple el plàstic, l'alumini i una varietat de diferents classes de taulers.
La FlexiRip es concep amb una longitud de tall i una amplària útil adaptades a les dimensions de les seves peces de treball. El maneig és fàcil: Col·locar la peça sobre la taula de la màquina, alinear i accionar el tall a través del pedal! En deixar anar el pedal, la fulla de serra escamoteja i retrocedeix a la seva posició inicial. L'avanç de cort es pot ajustar finament i en continu de 0 a 80m/min.

Detalls FlexiRip JrionLine

Games de Solucions de manipulació

Els nostres productes

Retorn de peces amb manipulador

Sistema de retorn amb funció de desapilat i gir de peça integrat

Retorn de peces automàtic

Sistema de retorn automàtic de peces

Sistema de manipulació de taulers

Sistema de manipulació de panells per a emmagatzematge o alimentació zona de tall i/o mecanitzat