Productes

OptiCut S 90

Espectre d'aplicacions infinit i gran productivitat Augmenti el seu valor afegit al trossejar - precisió de tall, flexibilitat i màxima seguretat. Les serres d'optimització automàtiques amb empenyedor de posicionament de la sèrie OptiCut S 90 DimterLine ofereixen tot això i són a més altament productives. Tant si es tracta de tallar automàticament taules individuals, paquets de taules, perfils o varetes rodones de fusta massissa, materials derivats de la fusta o fins i tot plàstics, les empreses modernes necessiten aquesta flexibilitat - en el tall de llargs fixos, en sanejar defectes i en optimitzar.

La sèrie DimterLine li ofereix màquines innovadores desenvolupades per l'especialista en trossejadores juntament amb la tecnologia de control i el programari més moderns - tot d'un mateix fabricant. Vostè decideix sobre l'equipament i el nivell d'evolució, ja sigui una màquina individual o una instal·lació de trossejat totalment automatitzada amb identificació de peces integrada - ara o més tard. Vostè conserva la flexibilitat més gran – per exemple, gràcies a la funció de "tall manual".

Totes les màquines de la sèrie OptiCut S 90 DimterLine es poden utilitzar fàcilment a través del terminal OptiCom. Creu la seva llista de tall i llest! Seguretat de funcionament garantida, fins i tot en condicions extremes. Un avantatge addicional: els posseïdors de màquines DimterLine es beneficien del servei integral d'un fabricant experimentat i de la seguretat gràcies a la presència de WEINIG a tot el món.

OptiCut S 90

El model bàsic universal

Detalls OptiCut S 90
OptiCut S 90 Speed

Dinàmica en estat pur i gran velocitat en el procés de fabricació

OptiCut S 90 Exact

Tall per tall amb màxima precisió

OptiCut S 90 Precise

Major precisió de tall en el tall automàtic de llargs, abans només aconseguida de forma manual

OptiCut S 90 XL

Trossejar perfectament paquets i grans dimensions