Transmissió per corretges - Automan

La nostra gamma de compressors de pistó AUTOMAN d'Atlas Copco, ofereixen una solució compacta, versàtil i fiable per a treballs i processos productius que no requereixin gran quantitat d'aire comprimit.

Els compressors AUTOMAN estan fabricats amb cilindres d'alumini sobredimensionats d'alta qualitat, el que garateix una excepcional capacitat de transferència de calor, alta resistència de tracció. Ofereixen una llarga durabilitat gràcies al seu disseny amb un bloc compressor d'accionament lent.

Tanmateix, disposen d'un sistema de despresurització del carter anoment laberint respirador, que aconsegueix un mínim consum d'oli. Integra refrigetrados d'aire de sortida dels pistons per provocar la major condensació d'humitat possible en el dipòsit i protegir les aplicacions i màquines de producció de l'usuari.

Els components de protecció de l'equip com el guardacorretges s'han fabricat en acer per a una major durabilitat, i un filtre d'aire de gran capacitat protegeix l'equip davant el pols i les partícules de l'ambient. 

 

Automan AC31-10E200T - Original_low Automan Silenced - Original_low

Més informació